Hvorfor Trump-fansen tar feil

Trump-fans som Trond Andresen og Pål Steigan starter med premisset “MSM er fiendtlige til Trump/Bannon”.

Dessverre er dette et galt premiss. MSM visste utmerket godt at arbeiderklassen og prekariatet mistet respekten for dem for flere år siden. Og de visste, takket være Ron Pauls “suksess”, at anti establishment-politikere var i vinden.

Så det geniale de gjorde var å bruke omvendt psykologi for å få arbeiderklassen til å stille seg bak Trump. De startet en voldsom demoniseringskampanje mot Trump, hvor han ble svartmalt 24/7. Men svartmalingen handlet aldri om det faktum at han er en hardcore sionist eller at han hisser til krig mot Iran. Svartmalingen gikk utelukkende på identitetspolitiske saker, som at han er “kvinnemishandler” og “rasist”.

Denne kampanjen gjorde Trump umåtelig populær blant den MSM-hatende arbeiderklassen, som tok MSMs demonisering som et kvalitetsstempel.

Nå ser vi at Trump har fylt kabinettet sitt med seks bankstere fra Goldman Sachs, minst 1 Bonesman og et assortert utvalg militærindustrialister og neocons som alle er krigshissere og sionister. Trumps kabinett er foreløpig over 34 ganger rikere enn Dubyas andre kabinett var på sitt aller rikeste.

Og dette her fremstilles som “anti establishment” av bl.a. Trond Andresen. Og også (delvis) av Pål Steigan. Så vidt jeg kan se.

For ordens skyld: Jeg tror både Trond og Pål har gode intensjoner. Men det er åpenbart at de har latt seg forlede av MSMs “kløktige” bruk av omvendt psykologi. Imidlertid tror jeg nok at de også etterhvert kommer til å se at en trojansk hest har kommet seg innenfor bymurene. De kommer etterhvert til å skjønne hva som faktisk gjemmer seg inni den tilsynelatende fine hesten.

“Splittelsen i eliten” og “kampen innad i CIA/FBI” er del av en gigantisk psyop. Trump har hele etablissementet i ryggen, og den fabrikkerte “splittelsen” i “the intelligence community” er noe som brukes for å selge inn establishmentpresidenten Trump som “anti establishment”.

Hadde Trump vært autentisk anti establishment, hadde han blitt behandlet akkurat som Ron Paul ble: Han hadde blitt ignorert.

One thought on “Hvorfor Trump-fansen tar feil

  1. Men kanskje det faktum at Trump blir støttet av både Cheney, Bibi, Rumsfeld, Goldman Sachs, Skull & Bones, verdens sionister og Blackwater-grunnleggeren Erik Prince — faktisk beviser at Trump er autentisk “anti establishment”?

    Like

Leave a comment